Julmarknad 2011 -

Skyttorpsdan i samarbete med Kyrkans Hus (Tensta församling)

LOTTERIER - vi kommer att börja sälja listlotter redan under v 46. Listor finns hos bl a Salong Helena, månd-onsd. Vi kommer även att försälja via dörrförsäljning.

 

Sökes till julmarknaden:

 

Alla kan vi sjunga julsånger! Inbjuder ung som gammal, proffs eller amatör till en Ad Hoc (tillfällig) kör till årets julmarknad den 10 dec. Välkommen till Kyrkans Hus för träning, torsdagarna 24/11, 1/12 och 8/12 kl 17.00. Väl mött - det är bara att dyka upp. Kan du bara en av gångerna är du lika välkommen!

 

Bullbakare - vi efterlyser bakverk till årets hembaktsbuffé på julmarknaden. Lämna in ditt bakverk under lördagsförmiddagen den 10 dec mellan kl 10-12 på Klubbis. Vänligen informera någon i julmarknadsgruppen om att du kommer att bidra. Tusen tack för din insats!

 

Sponsorer till vinstbordet! Liten som stor är din gåva värdefull för oss. Vinster i prisklassen 10 kr - 50 kr mottages vänligen. Lämna in till Salong Helena eller Susanne, Susie, Stefan.

 

Ev överskott från Julmarknaden möjliggör 2012 års Skyttorpsda.

 

Vi ses i luvor den 10e!

En exempeltext. För att ändra till din egen text, klicka på knappen med en penna på sig. Klicka på "X-knappen" för att ta bort.