Hjälp oss marknadsföra Skyttorpsdan genom att köpa tygkassen. 65 kr/st eller 2 st 100 kr. En snygg, svart kasse med bälj och axellånga handtag i härlig kraftig bomullskvalitet. Rymmer gott och väl en dator och pärmar. Vi provar på en miljövänligare och alternativ marknadsföring. Kassarna finns att köpa hos Salong Helena eller att beställa via Hemsidan eller på Facebook alternativt att ni kontaktar Susie, Susanne eller Stefan.

Skyttorpsdan 2016

Lördagen den 18 juni

2016-06-18

Idag är det dags! Om några timmar startar aktiviteten i byn o förberedelserna inför starten kl 10. Vädret verkar inte visa på annat än regn men då flyttar vi in delar av marknaden o scenen mm. Så rusta er med paraply eller regnrock för nu kör vi! Vi ses senare!

Program för 2016

2016-05-30

Nu är programmet för Skyttorpsdan 2016 klart. Läs mer under fliken Skyttorpsdan 18 juni 2016.

Än finns det platser kvar på marknadsgatan.

Vi ses om inte förr den 18 juni!

Skyttorpsdan 2016

2016-05-24

Nu är det bara drygt tre veckor kvar till årets upplaga av Skyttorpsdan. En dag full av dieseldoft o maskiner in action samt marknadsgata, nostalgigarage o café, veteranbilar mm. Ingen entré endast 40 kr i parkeringsavgift dock finns det möjlighet att lämna bidrag i mjölkkannan inne på Maskinmuseets område, pengarna går till museets verksamhet.

Uppstart

2016-01-19

Igårkväll summerades 2015 års verksamhet och vi konstaterade att det här är så kul och intresset är stort så vi kör ett år till!

18 juni kl 10-16 är det dags för årets Skyttorpsdan.

Inom kort kommer datum för uppstartsmöte där vi bjuder in alla som önskar att medverka och vill vara med och påverka 2016 års upplaga. Vill du bidra med ngt eller har ngt roligt uppslag eller idé som vi skulle köra - kom! Eller hör av dig till oss redan nu! Vi är öppna för förslag och tar tacksamt emot realistiska idéer.

Men som sagt håll utkik efter datum t möte som kommer inom kort!

 

Skyttorpsdan 2015

2015-06-13

Dags att knoppa efter denna lååånga intensiva men roliga dag - resultatet av fem månaders planering och arbete! Lycka! Glädje som gör att man laddas med ny energi för nya tag till nästa års Skyttorpsdan. Ett stort tack till er alla som möjliggör denna dag, både före, under och efter samt till alla er som kom och besökte oss! Glöm inte bort att det är du och jag, vi och ni som gör denna dag! Tack för idag!

Nyhet

2015-06-01

Maj kom lika snabbt som hon försvann. Redan 1 juni och bara 12 dagar kvar. Nu ska alla aktiviteter osv slippas och gås igenom en sista gång för att vi ska leverera den 13e. Vi hoppas att Du kommer och är nyfiken på vad vi har att erbjuda denna fullspäckade dag med allt för gammal och ung. Kom låt dig inspireras att uppleva Skyttorpsdan 2015!

April

2015-04-07

Nu har vi bara lite drygt 2 månader kvar till Skyttorpsdan 2015. Dags att börja knyta Ihop säcken! Men än är det inte försent att anmäla intresse att medverka. Nytt för i år är Hälsotorget med tema Hälsa. Så vet du någon eller själv säljer eller jobbar m Hälsoprodukter, massage, gym mm - välkommen o hör av dig! En toppendag att visa upp sin verksamhet och få nya kunder/ bygga nätverk! Kontaktuppgifter - se fliken ovan.

Utställare / Knallare / Hantverkare

2015-02-27

I dagarna går inbjudan ut till alla dem som tidigare deltagit på Skyttorpsdan, såvida vi har deras kontaktuppgifter - vet du med dig att du vill medverka så hör gärna av dig så skickar vi mer information. Se mer under kontaktuppgifter.

Uppstart 2015

2015-02-01

Ikväl kickade vi igång Projektet Skyttorpsdan 2015! Ett bra energikickande möte Som resulterade i nya projekt och nya projektledare utöver dem vi haft äran av att ha tillgång t under tidigare år! Ser fram emot en inspirerande vår m många intressanta möten och idéer för ett spännade Skyttorpdan 13 juni!

Jultider

2014-12-19

Tack för en trevlig julmarknad. Kul att se så många besökare. Vi märkte av mindre besökare i år men vi tror det beror på att vi ändrat tiden. Men det var pga luciafirandet i Kyrkan men nästa år kör vi som vanligt - kl 15-18 och marschallgata.

nu står snart julen för dörren och vi i föreningen Skyttorpsdan vill i och med det tacka för iår och vi återkommer i början av 2015 då det är dags att starta upp projektet Skyttorpsdan 2015!

God jul

Julmarknad nu på lördag 13 december

2014-12-08

Det börjar dra ihop sig till årets julmarknad! Nu på lördag kl 12-15 vid Klubbis i Skyttorp. Ett 10-tal försäljare säljer hantverk, stickat, bakat, salamikorv, cheddarostar, garn, te, smycken, oriflame, lammkött, lammfiol mm, julgranar, ägg, saft, brända mandlar, målat mm

Kaffeservering, korv m bröd! Glöggservering där intäkterna går oavkortat till Barncancerfonden.

Hoppas vi ses!

 

Julgranständningen

2014-12-01

Ett stort tack till alla er som kom till julgranständingen igår. Ett 70-tal kom och beskådade grantändningen och drack glögg. Vi fick in 1430 kr till Barncancerfonden. Ett stort tack än en gång för ditt bidrag!

Julgran i byn

2014-11-09

igår tog vi första spadtaget och vips hade vi grävt och gjutit en julgransfot/fundament! Så nu är vi laddade inför årets julgransresning. Det som nu saknas är en julgran - har du möjligen en gran i skogen/trädgården som du/ni kan tänka er att donera till samhället? Vi kan vara behjälpliga med nerhuggningen och fixar transporten (om det är i närområdet). Kontakta oss snarast, tack!

Den stor(mig)a dagen - kom o försvann..

2014-07-28

En exempelnyhet. För att ändra till din egen text, klicka på knappen med en penna på sig.

Medhjälpare efterlyses!

2014-05-10

Den stora dagen då Skyttorp blommar upp närmar sig med stormsteg. Vi efterlyser frivilliga som kan vara oss behjälpliga med korv- och kaffeförsäljning, parkeringsvakter mm. Hör gärna av dig till oss på våra mobiler eller genom hemsidan. Om flera kan avsätta en timme så blir det mindre jobb för alla. O tänk så många nya bekantskaper du kan göra under denna timme.

Hoppas vi ses den 14:e!

Nytt för i år - Konstutställning o öppen trädgård

2014-05-09

Vi ställer ut Erik Claes Nilssons konst. Se mer under kommande vecka under fliken Konstutställning under fliken Skyttorpsdan 2014

Även informationen om Öppen trädgård ser ni under fliken Skyttorpsdan 2014.

Skyttorpsdan firar 5 år!

2014-02-25

Vill du vara med och göra denna dag till något extra och minnesvärt! Boka bord/plats redan nu. Ring Susie 0708-884267 eller Susanne 0739-746663. Men vänligen ring bara en av oss så det inte blir dubbelringningar o bokningar! Tack! Hoppas vi ses den 14e juni!

Uppstart

2014-02-02

Ikväll träffades 11 personer för att kicka igång 2014 års Skyttorpsdan! Det var ett givande och inspirerande möte som kommer att leda till en händelserik o kul dag den 14 juni - boka in i din kalender! Denna dag vill du inte missa - 5 års jubileum!

Hemsidan uppdateras eftersom vi har något spännande eller nytt att dela med oss.

Uppstartsmöte 2 februari

2014-01-26

Se inbjudan på första sidan. Kom och gör din röst hörd! Vad vill du ska vara med på Skyttorpsdan? Kanske du har en och annan timme att bidra med? Vi behöver hjälp under planeringen, själva dagen med korvförsäljning, parkeringsvakter, skräpplockning/sopor, utställare, scenbygge mm. Hoppas vi ses nästa söndag!

Brandkårsloppet!

2013-09-22

Idag har Brandkårsloppet arrangerats i Skyttorp! Ett toppenkul initiativ av Brandkåren som var uppskattat. 46 glada och spralliga barn kom till starten i de 3 olika klasserna. Arrangemanget lockade ett drygt 200-tal personer som kom och hejade fram löparna. Vi tackar Brandkåren i Skyttorp för en kul söndagsförmiddag och ser framemot nästa års lopp som vi hoppas då hunnit sprida sig utanför byn så fler barn får chansen att vara med och springa för en medalj och ev en pokal :)!

PARKERING

2013-06-14

För alla dessa aktiviteter som erbjuds denna dag betalar ni endast 20 kr i parkeringsavgift!Parkering sker på anvisade platser!

Men det går även bra att ta Upptåget om man bor längs med spåret.

Hemsidan och marknadsgata

2013-06-11

Kul och se att hemsidan är så välbesökt så här under sista veckan! Och att ni som är intresserade av att vara mer hör av er.

Även i år är det en marknadsgata med ett 30 tal säljare - här finner ni allt från godis, smycken, loppis, aloe vera produkter, Oriflame, tvålar, barnartiklar, hantverk, läderarbeten, trähantverk, mm. Tänk på att det finns ingen bankomat i byn så passa på att ladda pluskan innan ni kommer hit!

Vi ses på lördag!

Sista planeringsmötet

2013-06-10

Nu ska alla lösa ändar vara uppfångade och är under kontroll. Nu är det bara vädret som vi inte har 100 koll på men nästan... :)! Vilken rolig dag vi alla har att se fram emot! Ladda familjen och kom och njut av allt som dagen har att erbjuda. Passa på att käka lunchen på byn, ta en tur i minitåget, åk en karusell, köp ngt fint, mumsa lite gottis, nybakta munkar mm. Detta blir bara toppenbra!

 

En hjälpande hand!

2013-06-09

Känner du att du vill lära känna fler av dina grannar och bybor - ring oss gärna så kan du få ett pass i korvståndet, hjälpa till som parkeringsvakt osv. Än har vi några luckor som måste fyllas. Jättekul o få fixa o vara med! Väl mött!

Bara en vecka kvar

2013-06-08

Skyttorpsdan närmar sig med stormsteg! Jättekul och se att hemsidan är så välbesökt! Tyvärr har vi inte hunnit med att uppdatera hemsidan så flitigt som vi brukar - vi lovar att skärpa oss! Som ni nu kan läsa så är programmet spickat - en massa nyheter och under hela dagen finns de något på gång. Vi ses!

Programmet klart

2013-06-03

Nu är programmet på scenen den 15 klart. Späckat program med allt från visor, synth, rock, covers, trolleri till allsång.

Se mer under fliken Skyttorpsdan 2013.

Skyttorpsdan!

2013-04-20

Det jobbas förbrillt med den 15 juni. Anmälningarna börjar strömma in. Kul!

Och scenprogrammet hoppas vi kunna locka med snart så snart vissa bokningar är bekräftade!

I år hoppas vi verkligen på torrare väderlek på självaste dagen även om publiken i fjol trotsade vädret och kom som besökare.

Vet du med dig att du vill medverka på något sätt - så vänligen hör av dig! Se mer under kontaktuppgifter!

Väl mött!

Valborg

2013-04-20

Sista april närmar sig med stormsteg och vi hoppas verkligen att vädret är med och ser till så att marken för detta evenemang torkar upp snarast så att ni kan köra dit allt ert ris. Men det ser lovande ut. Vår intention är att även iår tillsammans med PRO och Brandkåren i Skyttorp genomföra Valborg på gröningen vid slutet av Knypplanvägen men allt beror som sagt på om det torkar upp så det går att beträda marken. Vi återkommer så snart  vi vet mer. Skylt finns på plats och anslag kommer upp så snart läget stabiliserat sig.

Uppstartsmöte!

2013-03-03

Kul att det kom så många ikväll! O till och med ett nytt ansikte vilket är jättekul! Vi behöver fler eldsjälar som brinner får byn och dess överlevnad. Det är inte försent än. Vi behöver parkeringsvakter, scenarbetare, korvförsäljare osv. Det är inte mycket mer än en timme eller två som vi behöver från er. Ju fler vi är desto mindre börda. Så hör av er. Kontaktuppgifter finner ni under fliken, Skyttorpsdan 2013. Uppgifterna uppdateras under v 10. Hur som haver så var det ett givande och inspirerande möte ikväll. Så nu kör vi! Den 15 juni så ryker det!

Nytt år - nya tag! Dags att starta upp årets upplaga av Skyttorpsdan!

2013-02-13

Söndagen den 3 mars kl 18 är det dags för uppstartsmöte för årets Skyttorpsdan. Är du intresserad eller vet någon som är intresserad av att engagera sig för aktiviteterna på byn välkommen den 3 mars kl 18 till Klubbis. Vi har projektledare till de olika projekten men vi söker fler medarbetare samt hjälpande händer på själva dagen! Ju fler vi blir desto mindre jobb  för alla inblandade. Vi är tacksamma för varje timme som man kan ställa upp med.

Hoppas vi ses den 3:e!

SKYTTORPSDÀN

lördagen den 18 juni kl 10-16

 

Läs mer under fliken SKYTTORPSDAN 18 juni 2016 där nu programmet finns publicerat.

 

Många anmälningar har kommit in men det finns fortfarande platser kvar på marknadsgatan.

Anmäl er till skyttorpsdan@gmail.com eller ring Susie, tel: 0708-884267 eller Susanne, tel: 0739-746663.

Platshyra: 200 kr/ 3 m. Bord ingår ej. Önskas plats med 3 m djup vänligen meddela oss vid bokning.