Ett stort tack till alla er sponsorer som stöttar oss genom er skylt på vår skyltvägg.

Ni möjliggör att vi kan genomföra denna uppskattade familjedag, Skyttorpsdan, lördagen före midsommar.

Vi vill även tacka alla er som stöttar oss genom gåvor, bakning, bidrag, engagemang, priser mm under årets olika arrangemang, inte minst på Skyttorpsdan.

Alla tillsammans möjliggör vi att Skyttorpsdan blir den härliga familjedag - för gammal som ung!

 

Syftet med föreningen Skyttorpsdan är att bygga nätverk och broar i samhället. Idagsläget genomför föreningen fyra aktiviteter - valborgsfirande tillsammans med Skyttorps brandkår, Skyttorpsdan, julgranständningen och slutligen julmarknaden. Allt eventuellt överskott i föreningen är tänkt att tillfalla samhället genom bidrag, sponsring eller annan stöttning.

Under 2014 o 2015 serverade vi glögg vid julgranständningen och julmarknaden till förmån för Barncancerfonden. Intäkterna för detta samt bidrag från föreningen betalades in till Barncancerfonden i december 2015, 3500 kr.

Under 2015 stöttade föreningen Brandkårsloppet med bidrag till plaketerna samt att föreningen köpte en annonsplats på Örvallen, Skyttorps IFs fotbollssektion. Föreningen bidrog även till avtackning av ismakarna på Skyttorps skola tillsammans med skolan då isen är öppen för alla och är mycket uppskattad.

2015 års bokslut är inte klart än varvid det inte är klubbat vad årets överskott skall användas till men det finns en massa upplag och idéer så vi återkommer under 2016 med mer info.

 

Är Du/Ni intresserade att köpa en annonsplats? Kontakta Susanne F Vestlund på tel: 073-974 66 63 eller Helena på Salong Helena. Än finns det ngn plats kvar på vår sponsorvägg men det går även bra att köpa plats i vårt programblad som delas ut innan Skyttorpsdan samt under Skyttorpsdan.