Här skriver vi lite om vad som händer under året

Final countdown...

2014-06-04

Med 10 dagar kvar så råder det stor aktivitet. Projoktgrupperna jobbar in i det sista.

Just nu är det full aktivitet m Galleriet. I helgen var det skyltuppsättning. I söndags ett sista avstämningsmöte med alla projektledare/grupper. Måndagen ägnades åt flygbladstillverkning för att sedan lämnas på tryckning, Tisdagen sammanställning av inbetalningar samt anmälningar att medverka - o vi är uppe i mer än 50 olika aktörer! Jättekul! Det kommer att finnas en massa spännande att upptäcka o uppleva samt köpa och äta. Veckan fortsätter i samma teckan - onsdagen kommer att ägnas åt Galleriet och sammanställning av konstlistorna. Ska bli riktigt spännande att få öppna upp Galleriet och visa Eric Nilssons fantastiska konst!

Resten av veckan o helgen samt slutligen nästa vecka kommer det att vara full aktivitet i området. Claes och hans polare börjar köra fram alla maskiner som ska vara verksamma och visa sin kapacitet och användning under den 14 samt att alla grönytor skall poleras till då gräset växer som aldrig förr!

Skyltar på marknadsområdet skall upp - just nu är de under produktion. Tält skall sättas upp. Marknadsplatser markeras. Parkeringsvakter instrueras. Scenen byggas och inredas samt riggas.

Vi har härliga 10 aktiva dagar framför oss - känner du att du vill och kan hjälpa till så är en hjälpande hand varmt välkommen!

Om inte annat hoppas vi ses den 14e!

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)